Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/glmetal/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 470
Αρχική
Φιλοσοφία
Έχοντας ως φιλοσοφία την εδραίωση μιας μακροχρόνιας συνεργασίας και μιας σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, παρέχουμε εγγύηση χρόνου παράδοσης του έργου και καλής λειτουργίας στο τέλος των εργασιών, δίνοντας βαρύτητα στην ποιότητα και στο αποτέλεσμα της δουλειάς. Θέλουμε πάντα να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό ποιοτικό αποτέλεσμα βάσει των αναγκών σας σε σχέση με την αγοραστική σας δυνατότητα, τηρώντας τους χρόνους παράδοσης.
Εγκαταστάσεις
Εμπειρία
Ανθρώπινο Δυναμικό

Έπειτα από πολυετή συνεργασία με την  εταιρεία της GL METAL μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πώς η συνεργασία μας στο κομμάτι της παραγωγής παντός είδους μεταλλικών κατασκευών είναι άψογη. Επίσης, η επικοινωνία με τους ανθρώπους που την στελεχώνουν, η συνέπεια και ο τρόπος με τον οποίο αναλαμβάνουν και υλοποιούν το κάθε έργο που τους αναθέτουμε είναι και οι λόγοι που είμαστε συνεργάτες για περισσότερα από 20 χρονιά.

Περισσότερα

Αναλαμβάνουμε την επισκευή και την συντήρηση των ιδιαίτερων κουφωμάτων αλουμίνιου  τύπου Groupal Orion και Cobra, καθώς και την προμήθεια ανταλλακτικών.Η εταιρεία μας διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία για την κατάλληλη τοποθέτηση των ιδιόμορφων κατασκευών των συγκεκριμένων σειρών αλουμινίου και είναι πάντα κοντά στον πελάτη για την επίλυση τυχόν προβλημάτων.

Περισσότερα
GL-METAL-Grerlic.png

Η GL METAL δραστηριοποιείται στο χώρο των μεταλλικών κατασκευών από το 1992 με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον κλάδο και μπορεί σε συνδυασμό με τον σύγχρονο εξοπλισμό της να εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών της.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Μίνωος 2 Αχαρνές, 13674 , Αττικής

  +30 210 2460 686
   +30 694 660 8405
i.lampros@glmetal.gr

Δεκελείας 66 Αχαρνές, 13671 , Αττικής

  +30 210 2323 612
   +30 693 258 0877
v.gatsos@glmetal.gr

© 2024 Flex. All Rights Reserved.